CyprusGirl 2010.01.29. 13:28

nincs net....

Hello mindenki!

Meg elek, csak nincs net a koliban. Remelem ma megjavitjak es vegre tudok hosszabban meselni. Bocsi az ekezetek miatt, de az egyetem gepein nincsenek ekezetes betuk. Remelem tudjatok olvasni amit irok, mert en nem ertem el a bejegyzeseimet belepes nelkul.... nem tudom mi lehet a gond.

Az elozo 2 nap nagyon jo volt! Az elso ciprusi partym emlekezetesre sikerult! Vilagi volt, bar szerinten a "free bar" nem magyar embernek valo :P Aznap este rengeteg emberrel megismerkedtunk, osszekovacsolodott a banda - nagyon tetszett! Tegnap megjott Tuija, a szobatarsam. Aranyos nagyon, jo lesz vele lakni.

Kaptunk ingyen ciprusi telefonkartyat, azt fogom alapvetoen hasznalni, szoval a telefonomon ritkan leszek elerheto. Irjatok inkabb e-mailt, mindig fenn leszek ha otthon vagyok - na es ha mukodik a net.

Puszika!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyprusgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr371712364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyprusGirl 2010.01.29. 13:32:12

Sikerult!!!! szamitogep gurunak szulettem!! :P

Bajgi 2010.01.29. 14:18:03

Szia Vica! Látom azért alakulnak a dolgaid, és megoldasz mindent:). Talpra esett vagy, na! :). Örülök, hogy blogolsz, olvasni foglak. Jó lenne, ha azt a tizenpár fokot ide is átirányítanád pár citromfa kíséretében.

További sok sikert!
süti beállítások módosítása